het gaat niet om wie jij NU bent.

De meeste ondernemers stemmen hun marketing (incl branding, berichten, fotoshoot) af op wie ze "nu" zijn. Goed bedoeld, maar hiermee haal je onbewust zó veel werk op je hals. Met de rotvaart waarin jij jezelf ontwikkelt, loopt je marketing altijd achter de feiten aan.
- scroll naar beneden -

Let me tell you a little secret:

voor de game-changeing overstap van dagdagelijks leuren aan je marketing, naar op grote schaal transformaties in gang zetten met jouw visie. 
Dan heb je altijd weer een nieuwe strategie, een next big-lancering of een nieuwe funnel nodig om je marketing van betekenis te laten benen. God, dat zou veel werk zijn Ahum, you hear me? ;-)

Daarom wil je wegstappen van het veranderlijke identiteits-marketing en op een diepere laag jouw gedachtegoed, jouw visie en wie jij bent verankeren in je online presence.

dit pakt jouw essentie, en maakt blijvend impact.

het gaat niet om wie jij NU bent.

De meeste ondernemers stemmen hun marketing (incl branding, berichten, fotoshoot) af op wie ze "nu" zijn. Goed bedoeld, maar hiermee haal je onbewust zó veel werk op je hals. Met de rotvaart waarin jij jezelf ontwikkelt, loopt je marketing altijd achter de feiten aan.
- scroll naar beneden -

Let me tell you a little secret:

voor de game-changeing overstap van dagdagelijks leuren aan je marketing, naar op grote schaal transformaties in gang zetten met jouw visie. 
Ik weet dat jij het nodige innerlijke werk hebt gedaan en inmiddels weet wie jij bent en wat jij hier komt brengen. Hoe je dit doet - die magische touch van jou - die gaan we samen verankeren in jouw online presence.

We gaan uit van jouw kracht en volgen jouw plezier. Dit levert altijd weer marketing op die onconventioneel is. Marketing die leuk voor je blijft, omdat het op je lijf geschreven is. Die niet voelt als leuren, maar als zuurstof.

Samen zorgen we ervoor dat jouw berichten van zichtbaar, naar voelbaar gaan. En dat is een totaal andere game. Op dat moment verankeren jouw berichten zich op een diepere laag in het systeem van de lezer, en maakt jouw marketing al impact, nog voordat men klant bij je is. Als je het dan hebt over een verschil maken, brace yourself...

Nu alles weer open ligt, kunnen we gaan bouwen aan een online presence die vanuit de diepte komt. Met een energie, taalgebruik, beelden, foto's en diepgang die alleen van jou kan zijn.

Jij hoort voorop te lopen en niet met de massa mee te deinen.

Zo, dat geeft ademruimte!

Je marketing had je vastgezet met je rug tegen de muur (niet op de sexy manier...). Jouw gedachtegoed deinde mee in de massa-leegheid van het marketinglandschap. Terwijl wij allebei weten dat jouw visie zoveel dieper gaat, werkelijk transformaties in gang zet. Een verschil maakt.

Wil je meer mensen bereiken en doorbreken met jouw marketing? Dan heb je maar één ding anders te doen: werkelijk jezelf te eren. Wanneer je concurrenten afkijken bij elkaar, elkaars woorden lenen en niet durven varen op hun eigenheid, kan je niet anders dan opvallen door jezelf te zijn.

Bij deze wil ik je vragen het uit te maken met je huidige marketing.

Hoe leuk was deze relatie nu eigenlijk, for real? ;-)
The
Break-up
"It's not you, it's your marketing." het is tijd dat jullie uit elkaar gaan en je de deuren opent voor je ware liefde.
Het is tijd dat je een heel belangrijke relatie uit gaat maken.
Nee, niet die met je geliefde ;-) Ik heb het over een businessrelatie ...
Hoe bevrijdend zou het zijn om je marketing eens flink de waarheid te vertellen en af te sluiten met: "OH, EN HET IS UIT". Ramm, lekker slaan met de deur in zijn gezicht en alles wat bij je marketing komt kijken vanuit 4 hoog uit het raam donderen.
Hoe vervullend is de relatie met jouw marketing nou werkelijk? Het is geven en nemen in een relatie toch? Geven EN nemen. Volgens mij weten wij allebei wie er veel geeft en wie er alleen maar neemt... Tijd voor een nieuwe liefde, als je het mij vraagt.
Nee, dit is geen free-pass om van het online toneel te verdwijnen en nooit meer iets van je te laten horen. Tenzij dat is wat je wil. Maar ik denk niet dat dat is wat jij wil.
Je bent ooit met marketing begonnen om jouw visie te delen, om meer mensen te inspireren en helpen met jouw werk. Vol enthousiasme en zuivere intenties heb je je in online marketing gestort. 
Je hebt allerlei platformen geprobeerd, fotoshoots gedaan, eindeloos veel inspiratie gedeeld. Ja, je hebt werkelijk je best gedaan. Maar als je nu onder aan de streep ziet wat je ervoor terug krijgt, dan is dat gewoon te weinig. Met alle regeltjes, en de hijgende adem van je marketing steeds weer in je nek vind je het ook gewoon niet meer zo leuk.
Herkenbaar? Dan ben je klaar voor The Break-up. Schreeuw met mij, vanuit diep onderin je buik: "HET IS UIT." Zo, is dat even lekker, niet? 
Elke relatie die eindigt, opent de deuren voor een nieuwe. En dat is precies wat we hier aan het doen zijn. 

Jouw marketing heeft jou vastgezet in kaders, verwachtingen en een werkdruk waar niet tegenop te werken is. Het is er langzaam in geslopen.

De lol en het enthousiasme waarmee je ooit startte is inmiddels ver te zoeken. Maar! Die is niet verdwenen. Jij wil nog steeds meer mensen helpen en een grotere impact maken met het werk dat je doet.

Dus dat gaan we doen. Maar niet door kei hard aan marketing te gaan leuren, maar door een online presence neer te zetten die alles wat met marketing te maken heeft nederig laat zijn.
Jouw online presence is een enerverende dans tussen wie jij bent, wat jij de wereld komt brengen, het gevoel dat je overbrengt online, jouw boodschap, je branding en alle manieren waarop jij je laat zien online.  

Dit alles, in een speelse choreografie die het publiek aan je lippen laat hangen; een online strategie die geven én nemen in balans brengt. Die resulteert in meer verkopen, veel bekendheid, diepgaande impact of net dat waar jij naar verlangt.

Het verschil met marketing? De meeste ondernemers stemmen hun marketing af op wie ze NU zijn. Maar met de rotvaart waarin ze zichzelf ontwikkelen, loopt hun marketing altijd achter de feiten aan. Ze blijven zoeken naar de juiste woorden, en vinden ze nooit. Er is altijd het gevoel dat het beter kan, nog niet af is, veranderen moet. En da's niet gek; want jij bent ook nooit af. Jij staat niet stil.

Jouw identieit beweegt mee met wie jij bent, maar je wil niet dat je elk half jaar jouw marketing weer bij moet benen. God, dat zou veel werk zijn (Ahum, you hear me?) Wat wel constant blijft, is wie jij in essentie bent. En precies dat is de kern van jouw online presence.

Ik werk met essentie-elementen ipv met kernwaarden. Want ook die zijn veranderlijk afhankelijk van de fases in je leven. Je wilt dat wie jij bent, op een diepere laag voelbaar is in alles wat je online laat zien. Da's andere koek. Dat is de impact van marketing in het kwadraat, terwijl het alle ruis van de lijn haalt. 

Maar. Hoe doe je dat? 

Let me tell you a little secret:

Er staat iets groots te gebeuren met jouw marketing. Nee, geen nieuwe branding, geen nieuwe strategie of nieuwe fotoshoot. Het zit hem niet in 'meer werk'. Dit speelt op